www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Brigitte Kaandorp

Vanavond staat Brigitte Kaandorp centraal Volle Zalen, het reportageprogramma dat toneel-, dans en muziekvoorstellingen op een eigenzinnige manier belicht. Hierin wordt een artiest gedurende een langere periode gevolgd in het licht en zicht van een nieuw optreden of nieuwe voorstelling en zo wordt er een unieke kijk in de belevingswereld van hem of haar gegeven.

Na een sabbatical van twee en een half jaar staat Kaandorp weer op het podium met haar fonkelnieuwe theatershow ‘Eh’. Wat is er in die periode met haar gebeurd? Heeft de rustperiode haar nieuwe inzichten gebracht? Cornald Maas volgt de cabaretière tijdens de voorbereiding van haar nieuwe voorstelling. Heeft Kaandorp nog genoeg te vertellen? Is ze ‘ouder en wijzer ‘ en is het leven daarmee nu ‘leuker en luchtiger’?

Volle Zalen wordt om 19.45 uur uitgezonden op NPO2 Extra.

foto: Merlijn Doomernik

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...