www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Freek de Jonge

Deze maand verschijnt het nieuwe boek van Freek de Jonge, ‘Niemand ontspringt de dans’.

“Ongeveer gelijktijdig met de zesde verkiezingsconference van Freek de Jonge, De Loterij, verschijnt een fraai vormgegeven muziekproject onder de titel: Niemand ontspringt de dans. 19 gedichten, waarvan de meeste ontstaan in de eerste lockdown, op muziek gezet door Reyer Zwart.

Een bundel waar de charme van de zoektocht in terug te horen is. Het resultaat hangt ergens in tussen jazz en poëzie, hiphop en talkin’ blues. De teksten zweven zoals we van Freek de Jonge gewend zijn in tussen ernst en humor en vatten subtiel de tijdgeest samen.”

‘Niemand ontspringt de dans’ wordt deze maand uitgebracht door Rubinstein Publishing Bv.
Niemand ontspringt de dans

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...