www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul de Munnik en Leo Blokhuis presenteren De Komedie Popquiz livestream

Op 8 april presenteren Paul de Munnik en Leo Blokhuis De Komedie Popquiz livestream met als thema Muzikale Helden.

Leo Blokhuis is natuurlijk de koning van de muziekquiz. Live vanaf het podium van De Kleine Komedie presenteert hij de Komedie Popquiz. Met als thema: Muzikale Helden. Samen met Paul de Munnik, de man die elk lied, riffje en refrein kan spelen. En bovendien de Muzikale Held van de allereerste editie. Muzikale Helden is al elf jaar dé muzikale aftrap van het seizoen, waarin onze helden liedjes spelen van hun eigen helden. Blokhuis en De Munnik: een ijzersterk duo. Samen laten ze je liedjes raden en testen ze je muzikale geheugen. Op het podium, rechtstreeks je huiskamer in. Via een livestream. Een avond met vragen, fragmenten en weetjes. Een pub-, sub- en popquiz, dus. Een boel Muzikale Helden en een snufje Top 2000. Een quiz voor de muziekliefhebber. Ook zonder dat je ook maar één voorstelling van Muzikale Helden hebt gezien. Stel je team binnen het gezin samen of neem het vanuit huis op tegen vrienden! Wie weet word je dé muziekkenner van de avond.

Meer info en tickets:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...