nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Marc-Marie Huijbregts, Jeroom, Piet De Praitere, Rachid Larouz, Steven Brunswijk

Marc-Marie Huijbregts wordt de vaste tafelheer op dinsdag in de nieuwe dagelijkse talkshow De Cooke & Verhulst Show met James Cooke en Gert Verhulst, de man van Studio 109 achter o.a. K3. Jeroom wordt de vaste tafelheer op maandag. De Cooke & Verhulst Show zal later dit voorjaar op Play Vier te zien zijn.

Piet De Praitere zal een bijrol vertolken in de nieuwe VRT-reeks Onder vuur, een actievolle dramareeks, die draait rond een groep brandweermannen en -vrouwen die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne. De serie is in het najaar van 2021 te zien op Eén.

Rachid Larouz gaat sinds februari iedere dinsdag in gesprek met een collega-comedian op zijn Instagram pagina met Instalive Quarantaine. In de aflevering van nu dinsdag is Steven Brunswijk te gast. Larouz gaat dinsdag live op Instagram vanaf 20.00 uur.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...