www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Herman van Veen

In september verschijnt het nieuwe boek van Herman van Veen, Dat kun je wel zien dat is hij.

“Herman van Veen brengt een ode aan het leven met zijn nieuwe boek inclusief nieuw album. Hij vertelt over de eerste hartslag die hij hoorde, het licht dat hij zag. In twintig hoofstukken, aangekleed met liedteksten en illustraties, neemt hij je mee over een grillig pad langs sloten, bramen en brandnetels. Verhaalt hij van onvoltooide levens, verstrooide dromen, dwalingen, misverstanden, grappen – en van heel veel houden van op alle mogelijke manieren. En steeds is daar ook de muziek, waarin alles resoneert. Een kroniek van zesenzeventig bewogen jaren die als een handschoen past in een binnenzak. De cd bevat geheel nieuwe muziek van Herman van Veen; muziek die je, net als de verhalen, overal met je meedraagt.”

‘Dat kun je wel zien dat is hij’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff.
Dat kun je wel zien dat is hij

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...