www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Twents Pro-test Corona Cabaret

Afgelopen december kon de Twentse oudejaarsconference niet doorgaan vanwege een of andere pandemie, maar Nathalie Baartman, Bert Eeftink, Thijs Kemperink, André Manuel & Jan Riesewijk waren vastbesloten om terug te keren op het podium zodra het weer kon. Dat gaat gebeuren met het ‘Twents Pro-test Corona Cabaret’ van 19 tot en met 21 april in het Wilminktheater in Enschede.

“Barman Kemperink gooit de deuren van zijn café los! Hij heeft het terras nog niet op anderhalve meter uitgestald, of elk tafeltje is al bezet. En net zo gretig als de Twentse burger het terras inneemt, zo driestig nemen de Twentse cabaretiers Nathalie Baartman, Bert Eeftink, Thijs Kemperink, André Manuel & Jan Riesewijk bezit van de bar binnen. Mag dat? Tuulk wa! Als ze maar wel een stukkie doen!

Is het werkelijk illegaal? Tuulk nie. Alles staat in het teken van een landelijke ‘teststbereidheids-test’: het publiek krijgt een prik, de cabaretiers een podium. Maar ze beloven u: ze spelen de spinnenwebben uit hun broek!”

Kaarten zijn 20 euro per persoon en worden uitsluitend als 2-persoonstickets a 40 euro verkocht.

Voor meer info en kaarten:
wilminktheater.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.