nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnieuw nieuwe data Gabriel Iglesias voor Nederland en België

Het optreden van Gabriel Iglesias met zijn nieuwe ‘Beyond The Fluffy World Tour’ in Ahoy Rotterdam wordt i.v.m. de coronamaatregelen opnieuw verschoven. In plaats van 7 juni 2021 (voorheen op 3 juni 2020) is de nieuwe datum 3 juni 2022. De show in Lotto Arena in Antwerpen verschuift van 8 juni 2021 (voorheen 4 juni 2020) naar 4 juni 2022. Reeds gekochte tickets van de show ‘Beyond The Fluffy World Tour’ blijven geldig op de nieuwe datum.

“Een grote stand-up comedian met een klein hartje: Fluffy steelt al jaren de harten van zijn fans met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten!”

Er zijn nog tickets beschikbaar voor beide shows.
www.ticketmaster.nl (Rotterdam)
www.teleticketservice.com (Antwerpen)

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...