nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Iliza Shlesinger naar Nederland

Na het eerder aangekondigde optreden op 11 oktober in België (Stadsschouwburg Antwerpen) komt de Amerikaanse comedian Iliza Shlesinger ook naar Nederland: op 10 oktober staat ze in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam met haar Back In Action show.

Shlesinger is een van de meest vooraanstaande vrouwelijke comedians van dit moment. Haar vijfde Netflix stand-up special UnVeiled verscheen in november 2019 en toont haar reis naar haar bruiloft. Haar vorige Netflix-special, Elder Millennial (2018), is het onderwerp van ‘Iliza Shlesinger: Over & Over’, haar ‘fan-u-mentary’ die momenteel wordt gestreamd en fans een kijkje geeft in wat er bij het maken van haar specials komt kijken.

Als actrice speelde Iliza in 2020 in twee grote films: Spenser Confidential met Mark Wahlberg en en Pieces of a Woman met Vanessa Kirby. Haar programma Iliza Shlesinger Sketch Show is sinds begin 2020 te zien op Netflix. Haar eerste boek Girl Logic: The Genius and the Absurdity is een subversief grappige verzameling van essays en observaties over de benadering van een zelfverzekerde vrouw op het gebied van vriendschap, singlehood en relaties. Haar nieuwe podcast AIA: Ask Iliza Anything biedt luisteraars haar unieke perspectief en beantwoordt hun vragen over vrijwel elk onderwerp. Kortom: Shlesinger is een zeer veelzijdige comedian.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen.
www.carre.nl

Ook voor het optreden in België zijn nog tickets beschikbaar.
www.teleticketservice.com

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...