nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Taboe, Ramses Shaffy, Raymond van het Groenewoud, Raf Walschaerts, Maartje en Kine

Het nieuwe seizoen van Taboe, het programma waarin Philippe Geubels lacht met mensen waar hij eigenlijk niet mee mag lachen, wordt door de Vlaamse zender Eén i.v.m. corona uitgesteld tot dit najaar of later. Alle humaninterestsequenties zijn al opgenomen, maar voor de comedyshow van Geubels is er een volle zaal nodig, wat momenteel niet mogelijk is door corona.

‘We zullen doorgaan’ van Ramses Shaffy en ‘Twee meisjes’ van Raymond van het Groenewoud zijn twee van de nieuwe liedjes die de komende twee jaren door de beiaard van het Gentse belfort gespeeld zullen worden.

Raf Walschaerts is op 18 april samen met Ilse Goovaerts (Neeka) en Jan De Campenaere (Venus In Flames) te zien in de livestream Song Circle #3. In dit concept worden drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium gezet, in een intieme setting, en elk om beurt spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen het verhaal achter de muziek. De gratis livestream start om 19.30 uur en kan bekeken worden via de website en facebookpagina’s van Bibliotheek Zottegem en CC Zoetegem.
www.cczoetegem.be

Als bijen-ambassadeurs werken Maartje en Kine mee aan het clipje voor de nationale Zaaidag op 22 april. Die dag wil de organisatie The Pollinators tienduizenden biologische bloemen voor bijen laten inzaaien en zo de bij bij te voeren.
Meer info:
www.thepollinators.org

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...