nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sjaak Bral, Soe Nsuki, Koos Meinderts, Amsterdams Studenten Cabaret Festival, Anne Neuteboom

Sjaak Bral zal vandaag, op 30 april en 7 mei de drie voorrondes van het Haags Songfestival presenteren. De finale is op vrijdagavond 14 mei om 20.00 uur. Alle voorrondes en de finale zijn te zien op omroepwest.nl vanaf 20.00 uur.

Soe Nsuki wordt een van de nieuwe presentatrices van ‘Vlaanderen Vakantieland’, dat na een lange afwezigheid vanaf 1 mei terug te zien zal op de Vlaamse zender Eén. Hierin gaan reporters Nsuki, Laura Govaerts en Maureen Vanherberghen elke week op zoek naar verborgen toeristische Vlaamse pareltjes. Nsuki zal elke aflevering afsluiten met haar vlog ‘SOE-gesties’ met tips over nog vier leuke locaties die een bezoekje meer dan waard zijn.

Op woensdagavond 19 mei houdt Koos Meinderts de Annie M.G. Schmidtlezing 2021. Vanuit het Kinderboekenmuseum in Den Haag zal hij in een online lezing zijn visie geven op actuele ontwikkelingen in de kinder- en jeugdliteratuur. De titel van zijn lezing luidt: Het land waar grote mensen wonen.
Meer info en tickets:
www.kinderboekenmuseum.nl

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival heeft sinds kort ook merchandise. Er zijn truien en mondkapjes ontworpen met het logo van het ASCF en daarvan kunnen nu de eerste exemplaren besteld worden. De trui heb je voor slechts 20 euro en het mondkapje (herbruikbaar) voor 5 euro. Bij interesse kan je een berichtje sturen via info@ascf.nl.

Ook Anne Neuteboom heeft een webshop: ze heeft een lijn met kleding en tassen – zelf ontworpen met eigen artwork.
www.shop.anneneut.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...