nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

DVD ‘De vogelwachter’ met Freek de Jonge

Binnenkort verschijnt de DVD ‘De vogelwachter’ met Freek de Jonge in de hoofdrol.

“De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkig bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.”

Naast Freek de Jonge zijn er ook rollen weggelegd voor Sophie van Winden, Quiah Shilue en Nick Golterman die de jonge vogelwachter speelt. Golterman speelde al eerder een jongere versie van Freek voor de korte film ‘De overkant’.

‘De Vogelwachter’ is geschreven en geregisseerd door Threes Anna.

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon