www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Film J’arrive over Jacques Brel te zien in Fondation Jacques Brel Brussel

De Fondation Jacques Brel in Brussel toont momenteel exclusief J’arrive, een film gemaakt door Brel’s dochter France, over een periode uit het leven van de chansonnier die het grote publiek nauwelijks kent, namelijk tussen maart 1973 en januari 1975.

Meer dan 40 jaar na de dood van Brel komen enkele getuigen, die uit respect voor hem in de schaduw zijn gebleven, overeen om de stilte te doorbreken om hun herinneringen aan de laatste intense en complexe jaren van het leven van de kunstenaar te delen. Gekwetst door de critici over zijn nieuwste film The Far West, heroriƫnteert Brel zijn leven op zoek naar nieuwe dromen.

In Belgiƫ zijn de musea, mits reservatie, geopend. Je kan reserveren via onderstaande link:
www.fondationbrel.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...