www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Livestream Paul van Vliet

Op 13 mei keert Paul van Vliet eenmalig terug naar het podium van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Meer dan 60 jaar speelde hij voor uitverkochte theaters in Nederland en Vlaanderen. Tot op het laatst trad hij elke zondag op in een volle Koninklijke Schouwburg. Nu blikt hij vanaf datzelfde podium terug op een succesvol en bewogen leven.

In een speciale livestream interviewt Eveline van Rijswijk één van Nederlands grootste cabaretiers en Haags icoon naar aanleiding van zijn nieuwe boek ‘Heimwee naar morgen’. Waarom voelt hij zich ondanks al zijn succes in de kern eenzaam? En wat doet anderhalf jaar corona met een man die zo van het theater houdt?

In deze livestream met mooie beelden uit zijn omvangrijke oeuvre gaat Paul ook in gesprek met zijn publiek. Wat houdt hem bezig nu hij het podium heeft verlaten? In een persoonlijk interview deelt hij zijn bijzondere ervaringen en nieuwe inzichten.

Meer info en kaarten:
www.haagschcollege.nl

Foto: Roy Beusker

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...