www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe single Claudia de Breij

Claudia de Breij brengt op vandaag haar nieuwe single ‘Ooit een kwartje’ uit.

‘Ooit een kwartje’ is een liedje over groot worden. Over zo groot worden als je kan dromen. Opa’s en oma’s leerden nog ‘Als je voor een dubbeltje geboren bent, bereik je nooit een kwartje.’ Zij hebben keihard gewerkt, en de Breij’s ouders ook. Haar broer en zij hebben het zoveel beter dan de grootouders vroeger. Dat komt door keuzes van een land. Over onderwijs, over gelijkheid. De Breij maakt zich daar druk over en daardoor ontstond dit liedje.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...