www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Steven Goegebeur exposeert

schilderij Goegebeur

Steven Goegebeur is vorig jaar aan het schilderen geslagen. Zijn werken hebben een positieve boodschap en de figuren zijn gender neutraal, een mengelmoes van alle kleuren van mensen. Het gebrek aan gelaatsuitdrukkingen zorgt ervoor dat de koper ze zelf kan invullen.

Van 30 april tot en met 6 mei kan je in galerij Conscience20 in Antwerpen gaan kijken naar een duotentoonstelling van Goegebeur met keramiste Veronique Van Asch. De expo is elke dag open van 11 tot 18 uur.

Meer info:
www.conscience20.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...