nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jacques Brel, Kopspijkers, Karin Bloemen, Ruben van der Meer, Daniel Koopmans

15 bekende Oostendenaars, waaronder Gunter Lamoot en Herr Seele, hebben het verzoekschrift ondertekend om Jacques Brel postuum de titel van ereburger van Oostende (BE) toe te kennen. De reden is dat Brel in 1974 het diploma van gediplomeerd zeiler behaalde aan de Oostendse zeevaartschool en ook het lied ‘L’Ostendaise’ (1968) maakte. De burgemeester van Oostende heeft laten weten alle argumenten te onderzoeken.

Op dit moment zijn er ‘verkennende gesprekken’ bezig over het eventueel terughalen van ‘Kopspijkers’. Dat maakte een woordvoerder van BNNVARA bekend. Arjen Lubach, Patrick Lodiers en Peter Heerschop worden genoemd als mogelijke presentatoren.

Karin Bloemen is ambassadeur geworden van stichting Wij zijn M. Het is een stichting die het taboe rondom seksueel misbruik bij kinderen wil doorbreken. Meer informatie is te vinden op www.wijzijnm.nl.

Ruben van der Meer en Daniel Koopmans zijn te zien in de nieuwe Duyvis reclamespot.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...