www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Richard Groenendijk, Maak er cabaret van!, Leo Alkemade

Richard Groenendijk wordt verslaggever tijdens de voorbeschouwing van het Eurovisie Songfestival, die voorafgaand aan de twee halve finales en de finale wordt uitgezonden. Hij zal in gesprek gaan met de deelnemende acts, langsgaan in hun kleedkamers en woont ook de repetities bij. De halve finales vinden plaats op 18 en 20 mei, de finale zelf is op 22 mei – allemaal vanuit Rotterdam Ahoy.

De NTR werkt momenteel aan het jeugdprogramma Maak er cabaret van! (werktitel). Hierin zullen cabaretiers leuke, bijzondere en mooie anekdotes van kinderen gebruiken om er een korte conference van te maken. Deze voeren ze op in het theater voor de kinderen, hun vrienden, familie en als het lukt voor de hele klas. Maak er cabaret van! zal vanaf september op NPO Zapp te zien zijn.

Leo Alkemade werkt aan een Nederlandstalig album met liedjes over zijn hobby wielrennen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...