www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tv-programma Jandino Asporaat uit programmering gehaald

‘Dino’s Bezorgservice’ van Jandino Asporaat wordt vooralsnog niet meer uitgezonden op NPO1. Dat heeft netmanager Remco van Westerloo bekend gemaakt tegenover het AD. Het programma wordt te weinig bekeken. Van Westerloo zegt een betere plek voor de laatste vier afleveringen te zoeken.

In Dino’s Bezorgservice gaat Asporaat op bezoek in een dorp ergens in Nederland. Valt er hier nog wat te lachen? Met die vraag gaat hij naar plaatsen die niet dagelijks in het nieuws zijn. Plaatsen als Everdingen, Wergea, Baarle-Nassau en Elsloo. Ook van de partij: Jandino’s buitenissige alter ego’s Judeska en Gerrie.

De eerste twee afleveringen trokken respectievelijk 435.000 en 335.000 kijkers.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.