www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Arenberg En Route met o.a. William Boeva en Soe Nsuki

Twee weekends lang treedt de Arenbergschouwburg in Antwerpen (BE) buiten haar muren. Vier avonden lang nodigen zij hun publiek uit om op locatie te genieten van woord, muziek en comedy. Zo krijg je voor de prijs van één ticket drie voorstellingen op drie verschillende unieke plekken in Antwerpen. De voorstellingen zijn steeds in openlucht voor een publiek van 50 personen.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei zijn de voorstellingen in het Maagdenhuis, Kavka, het Paleis op de Meir en de Hofkamer. Dena Vahdani brengt deze avonden comedy.

Vrijdag 4 en zaterdag 5 juni kan je gaan kijken in de tuin van de Academie voor Schone Kunsten, de Hofkamer en de tuin van de Sint-Pauluskerk. Er zijn dan voorstellingen van o.a. William Boeva, Soe Nsuki en Jade Mintjens.

Wil je meetrekken en route? Dan koop je een ticket voor een van de vier avonden. Per avond zijn er drie startlocaties. Jij kiest jouw startlocatie, later krijg je een mail met de volledige route opgestuurd. Na elke voorstelling wandel je naar de volgende locatie.

Meer info en tickets:
www.arenberg.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...