www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Podcast Chassé Theater: Dit zijn de makers

Het Chassé Theater in Breda is een podcast gestart onder de naam Dit zijn de makers. Gewapend met een pot vol vragen en dilemma’s vraagt theatermaker Annemijn Rijk andere jonge theater- en filmmakers het hemd van het lijf.

Over hun werk, inspiratie en natuurlijk over henzelf. Ondertussen kom je ook steeds meer te weten over Annemijn. Wil jij weten wie de komende jaren de podia gaan veroveren? In de tweede aflevering is cabaretiere Kirsten van Teijn te gast.

Luister dan naar Dit zijn de makers via Spotify, Springcast en Google Podcasts.
Spotify
Springcast
Google Podcasts

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.