nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Hit the road Jacques met Jacques Vermeire

De Vlaamse komiek Jacques Vermeire wordt in mei 70. Daarom krijgt hij als eerbetoon een nieuw tv-programma op de Vlaamse zender Play4, voorheen Vier, Hit the road Jacques. Hierin gaat hij samen met zijn dochter Julie op pad.

Het wordt een roadtrip langs de plaatsen die de komiek gevormd en getekend hebben alsook langs mensen met wie hij in het verre en minder verre verleden heeft samengewerkt. Vermeire zag in zijn rijke carrière als artiest, zanger, acteur, komiek en presentator immers heel Vlaanderen en heel Vlaanderen zag hem. Hij kwam al op duizenden plaatsen. Een aantal van die monumentale plekken zullen ze nu samen bezoeken.

Dochter Julie is immers nog maar 22 jaar, dus er zijn heel wat dingen die ze nog te weten wil komen over het leven en het werk van haar vader.

Hit the road Jacques zal te zien zijn op Play4 vanaf donderdag 13 mei om 20.35 uur. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...