nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Groninger Studenten Cabaret Festival geopend

De inschrijvingen voor de 35ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival zijn geopend.

Op drie selectiedagen worden uit alle aanmeldingen voor het festival de zes beste optredens geselecteerd. Voordat de zes geselecteerde deelnemers gaan optreden in de Stadsschouwburg te Groningen, zullen zij eerst een uitgebreid traject doorlopen onder begeleiding van een professionele regisseuse. Hieraan voorafgaand zal het deelnemersweekend plaatsvinden, waar er voor een ieder de mogelijkheid is om elkaar beter te leren kennen. Hierna zullen de halve finalisten deelnemen aan de Try Out Tour. Samen met het bestuur en de regisseuse zullen de finalisten in diverse theaters spelen om zo hun stuk te perfectioneren.

Eerdere winnaars en finalisten zijn o.a. Jochem Myjer, Martijn Koning, Mike Bodde en Thomas van Luyn en Theo Maassen.

Voor meer info:
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon