www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Johan Petit, Paul de Leeuw, Urbanus, Jacques Vermeire, Kommil Foo

Johan Petit is een van de initiatiefnemers van De Carrousel, een nieuw ‘coronaproof’ openluchttheater aan de Schelde op het Antwerpse Zuid. De Carrousel is een rond theater met in het midden een rond podium dat heel zachtjes ronddraait, met daarrond drie verdiepingen met hokjes waarin toeschouwers per twee zitten, afgescheiden van de anderen. Er zullen hier deze zomer voorstellingen plaatsvinden van o.a. Wim Helsen, Alex Agnew en Grof Geschud.
Meer info en tickets:
www.decarrousel.org

BNNVARA stopt na 11 juni met de vrijdageditie van de talkshow Op1, gepresenteerd door Paul de Leeuw en Astrid Joosten. De vrijdagavond gaat naar een andere omroep met andere presentatoren, welke is nog niet bekend.

Urbanus en Jacques Vermeire zijn twee van de Bekende Vlamingen, die een item veilen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Je kan via onderstaande site nog tot zondag 16 mei 20.00 uur bieden op o.a. een gesigneerde Urbanus-Monopoly doos of een gesigneerde strip van Vermeire.
www.catawiki.nl

Kommil Foo maakte de themasong ‘Carroussel van nooit genoeg’ voor ‘Puzzled de podcast’.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...