www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Maartje en Kine geven deurmatconcerten

Maartje en Kine gaan deze lente 70 Deurmatconcerten voor Binnenblijvers geven. Ze trekken met hun tourbus door het land, gooien de achterklep open en spelen. In Vinexwijken, op voetbalvelden en voor de deur van appartementencomplexen.

Ken jij iemand die een gratis deurmatconcert kan gebruiken? Dan kan je je contactgegevens invullen via onderstaande link, samen met het adres waarop het optreden plaats zou vinden en waarom precies jouw buurman/collega/familielid/kat een deurmatconcert verdient.
www.maartjeenkine.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...