www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album: Jeroen Woe

In juni verschijnt het eerste solo-album van Jeroen Woe, Weg Was.

Jeroen Woe is natuurlijk vooral de helft van Van der laan & Woe, bekend uit het theater en van de satirische tv-show ‘Even Tot Hier’. Maar daarnaast schrijft hij sterke Nederlandstalige songs waarin we hem van een heel andere, persoonlijke kant leren kennen.

Het kado van de lockdown was dat er voor Jeroen tijd ontstond om eindelijk de studio in te duiken en zijn nummers op te nemen. Met een topband, in één week tijd. 5 geïnspireerde dagen sloot hij zich op met 5 muzikanten en op vrijdagavond kwamen ze naar buiten met Weg Was: een sfeervolle Nederpopplaat met 11 tracks, uit Jeroen’s leven gegrepen. Met producer Ralf Pouw (Luwten) werd gezocht naar een geluid dat de teksten centraal stelt maar tegelijkertijd moderne pop mag zijn. Muzikaal is Weg Was een ode aan de helden van Jeroen en Ralf.

Tracklist:

1. Toen ik hoorde dat het slecht ging
2. Weg was
3. Niemand meer tegen
4. Je aandacht is verslavend
5. Artis
6. Nieuwjaar
7. Kalf
8. Restaurantje
9. Straling
10. Rebound
11. Welkom

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...