nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Buiten spelen (zonder jas) met Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru

Er mag eindelijk weer gelachen worden. En hard ook. Deze zomer touren Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru langs zonovergoten buitentheaters met hun zomerprogramma ‘Buiten spelen (zonder jas)’ en brengen ze messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Maar bovenal: een onvergetelijke zwoele zomeravond.

Dit onwaarschijnlijke gelegenheidsrisico zorgt voor een comedy-cocktail vol humor. Deze keer niet te zien op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht.

Speellijst:
www.buitenspelenzonderjas.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...