nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lachfestival in Houthalen-Helchteren (BE)

Van 7 t.e.m. 11 juli organiseert de Vlaamse gemeente Houthalen-Helchteren de 34ste editie van het Lachfestival.

Dit is een gratis vierdaags humorfestival waarin circus en comedy de hoofdrol spelen. Omwille van corona werd dit jaar gekozen voor een coronaproof editie. Er werd gesleuteld aan het concept zodat niet één maar meerdere plekken in Houthalen-Helchteren de uitvalsbasis worden voor nationale en internationale straattheaterartiesten. Een spreiding van het programma en het publiek dus. Dit geeft ons de perfecte tools om de bezoekersstroom te controleren. Vooral in combinatie met een beperking op de publiekscapaciteit en een verplichte reservatie voor wie de voorstellingen wil bijwonen.

Het festival begint op 7, 8 en 9 juli met kindercircuscursus. Op 10 juli is er een Comedycarrousel: MC Soe Nsuki ontvangt die avond Jasper Posson, Thomas Smith, Tom Bibo en Fuad Hassen. Op 11 juli wordt het Lachfestival afgesloten met straattheater op verschillende locaties in de gemeente.

Reserveren is verplicht en mogelijk vanaf 24 mei.

Meer info:
www.toppershh.be/lachfestival

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...