nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Avond van de Kleinkunst in Carré

“Ik bracht haar weg, ze kocht een kaartje Parijs
En ik zei ‘en nog één erbij’
(..)
Annabel, het wordt niets zonder jou, Annabel”

Hoe is het afgelopen met Annabel en de zanger van deze legendarische hit, Hans de Booij? Zijn ze nog samen? Hebben ze Parijs gehaald, of zijn ze onderweg uitgestapt?

Het Amsterdams Kleinkunst Festival en het NPO Radio 5 programma Volgspot komen op maandag 31 mei met het antwoord. Tijdens de Avond van de Kleinkunst krijgen bekende hits een vervolg. Kleinkunstenaars laten zich inspireren door het origineel en brengen een eigen antwoordlied.

De jaarlijkse editie van de Avond van de Kleinkunst kon vorig jaar niet plaatsvinden in de Kleine Komedie. Maar het wordt ruimschoots goedgemaakt. In samenwerking met De Kleine Komedie opent Carré haar deuren voor deze unieke muzikale avond vol Nederlandstalige hoogtepunten.

Vijf duo’s zijn te gast: Ernst Jansz (De Bom) & Peter van Rooijen, Karin Bloemen (Geen kind meer) & Elke Vierveijzer, Trafassi (Wasmasjien) & Marcel Harteveld, Peter de Koning (Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente) & Martijn Kardol en Hans de Booij (Annabel) & Van der Laan en Woe.

Livestreamtickets zijn verkrijgbaar via:
www.carre.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon