nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Captain Comedy Club opent op 9 juli

Op 9 juli zal de Captain Comedy Club in Dendermonde (BE) open gaan.

Deze club is een initiatief van Xander De Rycke, Lieven Scheire en Wouter Deprez. En valt onder het boekingskantoor Working Class Heroes. De opening was eigenlijk voorzien voor oktober 2020, maar werd i.v.m. corona uitgesteld.

Al de comedy nights werden verplaatst naar nieuwe data in juli 2021. Bovendien zijn er voor alle avonden extra tickets beschikbaar. Er zijn voorstellingen van Wouter Deprez, Xander De Rycke, Lieven Scheire, Die Verdammte Spielerei en een comedyavond met alleen vrouwelijke comedians. Ook wordt er meteen een gloednieuwe night toegevoegd: een live podcast van Mosselen om Half Twee met Xander De Rycke & Friends op 18 juli.

Meer info en tickets:
www.captaincomedyclub.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...