nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jeroen Woe, Bianca Krijgsman, Nabil, Mo Hersi

We schreven al eerder over het eerste album van Jeroen Woe, Weg Was. Woe zal met band dit album spelen in een coronaproof setting op 16 juni in TivoliVredenburg en op 23 juni in Paradiso Amsterdam.
Tickets Utrecht
Tickets Amsterdam

Bianca Krijgsman en Nabil vertolken een rol in de romantische feelgoodfilm Kwestie van geduld. Het verhaal gaat over chef-kok Monica, die een punt heeft gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen, zelfs haar naam heeft veranderd en nu furore maakt met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen op een droomplek, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Kwestie van geduld wordt in 2022 in de zalen verwacht.

Mo Hersi werkt met Fatima mee aan de actie “Bakkie Doen? aan huis”, een initiatief van VluchtelingenWerk Nederland om contact en ontmoetingen tussen vluchtelingen en Nederlanders te bevorderen. Lijkt het je leuk om eens een bakkie te doen met een vluchteling? Ben je benieuwd naar hun verhalen en ervaringen in Nederland? Dan komen Mo en Fatima misschien bij jou langs op 18, 19 of 20 juni, om op de stoep samen een kopje koffie te drinken. Je kan je aanmelden via onderstaande link:
www.actie.vluchtelingenwerk.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...