www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Steven Brunswijk is Tom in stemmencast Tom & Jerry

Steven Brunswijk maakt deel uit van de stemmencast van de nieuwe animatiefilm Tom & Jerry – hij heeft de stem van Tom (schouderengel en schouderduivel Tom) ingesproken. Andere stemmen worden ingesproken door o.a. Kaj Gorgels en Mattie Valk.

Het verhaal gaat over Jerry, die op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York intrekt, waarop de wanhopige bruiloftsplanner Tom inhuurt om van Jerry af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle 3 gemunt. De film is een combinatie van animatie en liveaction.

Tom & Jerry is vanaf 9 juni te zien in de bioscopen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...