nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra show Hannah Gadsby in Nederland

Er komt een extra show van Hannah Gadsby in Nederland. Omdat de voorstelling op 24 februari in Carré Amsterdam bijna uitverkocht is, wordt er een tweede show toegevoegd: ook op 25 februari zal Gadsby in Carré staan.

In 2018 brak Hannah Gadsby door bij het grote publiek dankzij haar veelgeprezen show ‘Nanette’ en de daarop volgende ‘Douglas’ die werden uitgezonden op Netflix. Mensen over de hele wereld werden geraakt door haar goudeerlijke, persoonlijke ervaringen en de grappige manier waarop ze deze aan haar publiek vertelt. Bovendien is ze niet bang om de grenzen van het comedygenre op te zoeken en schuwt daarbij maatschappelijke problemen niet. Haar nieuwe show ‘Body of Work’ zal ongetwijfeld van hetzelfde hoogstaande formaat zijn.

De kaartverkoop voor de extra show start morgen om 10.00 uur via:
www.mojo.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...