www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Xander De Rycke in Lotto Arena Antwerpen

Op 27 november staat Xander De Rycke in de Lotto Arena Antwerpen met ‘XDR15’, een special waarmee hij 15 jaar carrière viert.

15 jaar op het podium. Dat is goed voor maar liefst 12 zaalshows, 2 biografieën en een cult-status in de podcastwereld. En dat mag groots gevierd worden met ‘XDR15’, een exclusieve special met de fan favorites, maar ook nieuw materiaal.

Het is soms vreemd hoe iemands carrière kan lopen. Die van Xander De Rycke is daar het mooiste, levende bewijs van. Al vijftien jaar lang is humor voor De Rycke zijn passie en zijn werk. Op 30 maart 2006 stond hij voor het eerst op een podium en sleepte meteen de ‘Homo Cabarectus’-award in de wacht. Vandaag is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige comedylandschap.

Met zijn stand-up shows werd De Rycke bekroond tot ‘beste observatiecomedian van het land’. Dankzij het succes van zijn mediaconference ‘Houdt het voor bekeken’ (HHVB) en de vele andere projecten zoals ‘Mosselen om Half Twee’ en ‘Vanavond Live’, wist hij een sterke fanbase op te bouwen. Intussen ontdekt ook een nieuwe generatie de comedy specials van Xander (twaalf stuks intussen) online, maar zag ze nooit live. Vandaar deze exclusieve show met de fan favorites. Niet louter een best-of maar een viering van de beste stukken uit alle shows, met onvermijdelijke nieuwe toevoegingen. One day only in de Antwerpse Lotto Arena.

“Wil je het beste stuk zien uit die shows waar je geen DVD’s meer van vindt? Dit is uw kans. Een paar klassiekers, aangevuld met een hoop nieuw materiaal. Corona heeft al genoeg roet in het eten gestrooid, het is tijd voor feest.”

De kaartverkoop staat morgen vanaf 9.00 uur via:
www.lotto-arena.be

Foto: Working Class Heroes

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...