nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Lowlands

Ook dit jaar heeft het festival Lowlands in Biddinghuizen weer comedy in de programmering opgenomen. De volgende editie vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus.

Vandaag werd het volledige comedy-programma bekend gemaakt. Volgende comedians zullen optreden: Tineke Schouten, Stefano Keizers, Tim Fransen, Nina de la Parra, Alex Ploeg, Berit Companjen, Daan van der Hoeven, Tim Hartog, Teun van der Elzen, Comedytrain, Kasper van der Laan, Maartje & Kine, Rayen Panday, Anne Neuteboom, Janneke de Bijl, Jeroen Leenders, Johan Goossens, Kim Schuddeboom & Bugra Gedik, Lisa Ostermann, Mark Waumans, Merijn Scholten, Rosa da Silva, Victor Luis van Es en Yunus Aktas & Sezgin Güleç.

Meer info:
www.lowlands.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon