www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Els de Schepper speelt Judy Garland in ‘Judy, the musical dinner show’

Els de Schepper gaat de rol van Judy Garland vertolken in ‘Judy, the musical dinner show’.

In juni 2022 zou de Amerikaanse actrice en zangeres Judy Garland haar 100ste verjaardag. Dit is de aanleiding voor producent Music Hall op de jubileumproductie ‘Judy, the musical dinner show’ op de planken van Studio Zuid in Antwerpen te brengen.

De Schepper speelde eerder al Edith Piaf in ‘Piaf, de musical’, met ‘Judy, the musical dinner show’ gaat ze opnieuw een hoofdrol in een musical vertolken. Deze is gebaseerd op de Amerikaanse film ‘Judy’, waarvoor hoofdrolspeelster Renée Zellweger een Oscar won voor ‘Beste actrice’.

‘Judy, the musical dinner show’ wordt een culinaire totaalbeleving: je schuift letterlijk mee aan tafel in de befaamde nachtclub ‘The Talk of The Town’, ondersteund door een bigband, met Garlands bekendste songs zoals ‘Come Rain or Come Shine’ en het onvergetelijke ‘Somewhere over the Rainbow’.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...