www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

KW Amuza Comedy Festival met o.a. Thomas Smith en Henk Rijckaert

Van 1 tot en met 4 juli wordt in zaal O.C.A.R. te Roeselare (BE) de eerste editie georganiseerd van het KW Amuza Comedy Festival, een samenwerking tussen de organisatoren van Comedy Oostende en Vanrsl Comedy en de Krant van West-Vlaanderen.

Op 1 juli is er een open mic comedy en impro comedy. Pieter Verelst en de Komiekskes on tour spelen op 2 juli. 3 juli is het de beurt aan burlesque comedy en Comedy Toppers met Soe Nsuki (MC), Jade Mintjens, Thomas Smith en Henk Rijckaert. Het festival wordt op 4 juli afgesloten met een gi-ga goochelshow voor kinderen.

De organisatie van KW Amuza Comedy Festival heeft de intentie om van hun comedyfestival een vaste afspraak bij het begin van de zomer te maken.

Meer info en tickets:
www.amuzacomedy.eu

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...