nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Video: Mooier dan ooit

Claudia de Breij heeft het lied ‘Mooier dan ooit’ geschreven voor de gelijknamige campagne van het Nationaal Theaterfonds, die een hoopvolle blik op de toekomst geeft, die uitmondt in het Nationale Theaterweekend in januari 2022.

De Breij: “De campagne is een soort nationaal aftelmoment naar de dag dat we weer met zijn allen naar het theater, naar concerten en musea mogen. Ik vind dat daar een lied bij hoort. Ik ben diezelfde dag nog gaan schrijven en zo is Mooier dan ooit ontstaan. Inmiddels heb ik de videoclip mogen zien en dat emotioneerde mij enorm. Prachtig. Om de vreugde te zien bij onder andere de kassamedewerkers die iedereen weer mogen verwelkomen.”

‘Mooier dan ooit’ werd geschreven door de Breij, maar zelf zingt ze het lied niet. Het nummer wordt uitgevoerd door Tineke Schouten, Diederick Ensink, Nyassa Alberta, Dominic Seldis en de philharmonie zuidnederland in museum Naturalis te Leiden.

Categorie: Video | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...