nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra show Bill Bailey in Nederland

Er komt een extra show van Bill Bailey in Nederland. Omdat de voorstelling op 28 maart 2022 in TivoliVredenburg Utrecht bijna uitverkocht is, wordt er een tweede show toegevoegd: op 29 maart zal Bailey met zijn show ‘Larks in transit’ in het nieuwe Amare theater in Den Haag staan.

De Brit Bill Bailey behoort al jaren tot de wereldtop. De Engelsman begon zijn carrière in 1984 en werd al snel bekend door zijn vertolking van anekdotes en vreemde liedjes. De verwarde hippie, zoals Bill zichzelf noemt, is vooral bekend van televisieprogramma’s Never Mind the Buzzcocks, QI en Black Books. Ook is hij altijd een graag geziene gast in de Graham Norton Show geweest. Met zijn unieke comedyshows belandde hij in de lijst van 50 leukste acts in de Britse comedy en in 2007 stond hij op nummer 7 in de lijst van de honderd beste stand-upcomedians aller tijden.

Weinig comedians zijn zo divers als Bill: Hij speelt net zo makkelijk in de Royal Albert Hall als op de mainstage van metalfestival Sonisphere. Zijn show in de London Wembley Arena behoort zeker tot één van zijn hoogtepunten.

De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan. Meer info:
www.livecomedy.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...