nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Amsterdams Kleinkunst Festival 2021

Op 29 en 30 juni vinden respectievelijk de halve finales en de finale plaats van de 34ste editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Van der Laan en Woe, Yentl en de Boer, Glodi Lugungu, Rosa da Silva en Stefano Keizers. Ze hebben allemaal minstens één ding gemeen: ze wonnen de AKF Sonneveldprijs en wisten een succesvolle (theater)carrière op te bouwen. Toch zijn ze ook ontzettend verschillend. Scherpe grappen, absurdistische teksten en poëtische liedjes wisselen elkaar af.

Het Amsterdams Kleinkunst Festival begeleidt aanstormend talent naar hun kleinkunstcarrière. De vijf halvefinalisten volgden de Keep an Eye Masterclasses van Wimie Wilhem, Lebbis en Theo Nijland. Na een korte maar intesieve try-out tournee presenteren ze zich in de Meervaart. Wie wint de felbegeerde AKF Sonneveldprijs, AKF Publieksprijs en Shaffy Cheque? Vanwege de beperkte capaciteit vinden de halve finales besloten plaats. De finale is te volgen via een livestream. De livestream-kijkers stemmen mee voor de AKF Publieksprijs!

Vanwege de beperkte capaciteit vinden de halve finales besloten plaats. De deelnemers zijn Sanjeevani Hendriks, Boban Benjamin Braspenning, Farida Laan (halve finale van 19.00 uur) en n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) en Ramon Chatrer (halve finale van 21.15 uur).

De finale op 30 juni wordt gepresenteerd door Raoul Heertje en is te volgen via livestream. Kijkers kunnen meestemmen voor de AKF Publieksprijs.

Meer info en tickets (livestream):
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...