www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Diederik Ebbinge speelt hoofdrol in nieuwe dramaserie Jos

Diederik Ebbinge gaat de hoofdrol vertolken in de nieuwe tiendelige komische dramaserie Jos van AVROTROS.

Het verhaal gaat over Jos, de meest oprechte man die je ooit hebt ontmoet. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaar staat. Maar zijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt, maakt dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt. Pas gescheiden met twee tienerdochters, een veeleisende baan en een druk bestaan als vrijwilliger, zijn er veel mensen die steeds meer aan Jos gaan trekken. Maar hoeveel kan Jos geven zonder hier zelf aan onderdoor te gaan?

Andere rollen in de serie zijn er voor Lies Visschedijk, Pierre Bokma, Ellie de Lange en Camilla Siegertsz. De opnames van Jos zijn onlangs van start gegaan. Het scenario is geschreven door Anne Barnhoorn en de regie is in handen van Jonathan Herman.

Naar verwachting zal Jos medio 2022 te zien zijn op NPO2.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...