nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jonas Geirnaert, Adriaan Van den Hoof, Rob Vanoudenhoven

Jonas Geirnaert vertolkt een rol in de nieuwe Vlaamse reeks ‘F*** You Very, Very Much’, die vanaf 1 augustus op Streamz, zeg maar de Vlaamse Neflix, te zien zal zijn. Het verhaal gaat over drie hippe dertigers in een onstuimig stadsleven, waar flirten, drank en drama nooit ver weg zijn. Geirnaert speelt de love interest van een van de vrouwelijke hoofdrollen.

Adriaan Van den Hoof zal opnieuw de rol van Kapitein Paelinckx vertolken in de nieuwe Vlaamse Sinterklaasfilm ‘Sinterklaas en Koning Kabberdas’. Het verhaal gaat over Riko Tik, die vroeger werd gepest en nu alle kinderen wil terugpesten. Daarom vervalst hij het boek van de Sint zodanig dat het lijkt alsof alle kinderen stout zijn. Het scenario is van de hand van Hugo Matthysen. Andere rollen worden gespeeld door o.a. Wim Opbrouck, Jonas Van Thielen, Pieter en Tine Embrechts, Els Dottermans en Warre Borgmans. ‘Sinterklaas en Koning Kabberdas’ is vanaf eind oktober in de Vlaamse bioscoop te zien.

Rob Vanoudenhoven maakt zijn debuut als kunstenaar: hij stelt enkele van zijn collages tentoon op Hallelujah!, een expo waarbij 21 kunstenaars bij mekaar gebracht worden om de herwonnen vrijheid na de coronacrisis te bejubelen. De tentoonstelling loopt tot eind dit jaar in ontwijde kloosterkerk van Gerkenberg in Bree (BE), die nu deel uitmaakt van het nieuwe woonproject Triamant.
Meer info:
www.bartramakers.com/hallelujah

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon