www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnieuw nieuwe data John Bishop in Nederland en België

De optredens van John Bishop van 8 november 2021 (voorheen 29 september 2020) en 9 november 2021 (voorheen 1 oktober 2020) in de Meervaart in Amsterdam worden i.v.m. de coronamaatregelen verschoven naar respectievelijk 18 en 19 mei 2022. De show van 1 november 2021 (voorheen 3 oktober 2020) in Stadsschouwburg Antwerpen verschuift naar 17 mei 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

Na zijn UK tours ‘Winging It’, ‘Supersonic’, ‘Rollercoaster’ en ‘Sunshine’ komt Bishop in 2022 voor een beperkt aantal stand-up shows naar het Europese vasteland.

Mogelijk ken je hem ook van tv-programma’s als ‘John Bishop’s Ireland’ (ITV1), ‘John Bishop’s Australia’ (BBC1), ‘John Bishop’s Britain’ (BBC1); John Bishop’s Only Joking’ (Sky1); ‘The John Bishop Show’ (BBC1); ‘The John Bishop Christmas Show’ (BBC1) en ‘John Bishop’s Gorilla Adventure’ (ITV1).

Meer info en tickets:
tickets Nederland
tickets België

Categorie: Multimedia | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...