www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roue Verveer en Murth Mossel in Nederlandse stemmencast “Pieter Konijn op de vlucht”

Roue Verveer en Murth Mossel maken deel uit van de stemmencast van de film “Pieter Konijn”, waarin ze respectievelijk te horen zijn als Jan Willem de Haan en Ronald Rad. Andere stemmen worden ingesproken door o.a. Tommie Christiaan (Pieter Konijn), Do en Jan Versteegh.

In het vervolg op “Pieter Konijn” is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Pieter Konijn op de vlucht is vanaf deze maand te zien in de Nederlandse bioscoop.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...