www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kamal Kharmach zet Eindejaarsconference 2020 online

Kamal Kharmach heeft zijn Eindejaarsconference van 2020, Mag ik even?, online gezet.

“Eindejaarsconferences. Het is een leuke traditie. Eind 2019 kijkt Kamal Kharmach voor de eerste keer op het jaar terug met zijn intussen bekende verlegen, maatschappijkritische maar vooral hilarische stijl. Waarover het zal gaan moet deels nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterend conferencedebuut.”

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...