nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Huiskamerfestival Amsterdam 2021

Stichting Theater in Huis, bekend van onder meer het Vondelfestival en het Wilhelmina Huiskamerfestival, bundelde in 2019 haar activiteiten onder de naam ‘Huiskamerfestival’ Amsterdam. Van 3 t.e.m. 11 september vinden er twee weekenden lang in alle stadsdelen van Amsterdam huiskamerfestivals plaats. Voor het tweede jaar op rij met een aangepast concept waardoor het publiek veilig met 100 mensen een huiskamervoorstelling kan bezoeken. In verschillende stadsdelen worden grote, unieke locaties om tot ‘de grootste huiskamers van Amsterdam’ omgetoverd, waardoor het mogelijk is om op veilige afstand, maar toch in een intieme setting te genieten van kleinkunstenaars, cabaretiers, muzikanten en acteurs. Daarnaast wordt er teruggekeerd naar het oorspronkelijke concept, door per wijk één theaterroute langs drie huiskamers aan te bieden.

Het eerste festival start op vrijdag 3 september in Stadsdeel Zuid met optredens van Charo Durán, Farida Laan en Luan Buleshkaj & vrienden.

Op zaterdag 4 september landt het huiskamerfestival in Amsterdam Oost met voorstellingen van o.a. Martijn Kardol en Theo Nijland.

Zondag 5 september strijkt het festival neer in Amsterdam Noord. Hier kan je gaan kijken naar o.a. Lebbis en Luan Buleshkaj & vrienden.

Huiskamerfestival Amsterdam sluit af op vrijdag 10 en zaterdag 11 september in Amsterdam West met o.a. Yentl en de Boer, Raoul Heertje en Sanjeevani Hendriks.

De kaartverkoop voor Huiskamerfestival Zuid is inmiddels gestart. De overige festivals gaan vanaf 1 juli 2020 in de verkoop.

Voor meer info en kaarten, 25 euro pet ticket, ga je naar:
www.huiskamerfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...