nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Regionale Vlaamse tv-zenders organiseren Zomervertellingen

Verschillende regionale tv-zenders in Vlaanderen (TVL, ATV, TV Oost) organiseren deze zomer opnieuw Zomervertellingen en dit samenwerking met een plaatselijke brouwerij. Op verschillende avonden in juli en augustus zal een comedian op een openluchtlocatie het publiek entertainen met boeiende verhalen. Komen kijken kan in een bubbel van vier. En anders dan andere jaren: vol is vol. Bij slecht weer wordt de voorstelling afgelast.

Voor de regio Limburg zijn dit: Thomas Smith (7 juli, Zutendaal), Erhan Demirci (14 juli, Kinrooi), Soe Nsuki (21 juli, Riemst), Jeron Dewulf (28 juli, Tongeren), Bert Gabriëls (4 augustus, Heusden-Zolder), Joost Van Hyfte (11 augustus, Diepenbeek, Veerle Malschaert (18 augustus, Kortessem), Han Solo (25 augustus, Borgloon) en Bas Birker (1 september, Bocholt).

Voor de regio Antwerpen zijn dit: Bert Gabriëls (5 juli, Merksem), Veerle Malschaert (12 juli, Zandhoven), Soe Nsuki (19 juli, Hove), Steven Goegebeur (26 juli, Schilde), Bart Gabriëls (2 augustus, Lint), Jeron Dewulf (9 augustus, Kapellen), Joost Van Hyfte (23 augustus, Wuustwezel) en een nog aan te kondigen comedian (30 augustus, Wilrijk).

Voor de regio Oost-Vlaanderen zijn dit: Han Solo (1 juli, Erpe-Mere), Veerle Malschaert (8 juli, Wetteren), Joost Van Hyfte (15 juli, Berlare), Soe Nsuki (22 juli, Wichelen), Thomas Smith (29 juli, Temse), Bert Kruismans (5 augustus, Lebbeke), Nele Bauwens (12 augustus, Dendermonde), Bas Birker (19 augustus, Stekene) en Jeron Dewulf (25 augustus, Haaltert).

Toegang en een biertje zijn gratis. Wel wordt er gevraagd om je eigen stoeltje mee te brengen.

Meer info:
TVL vertellingen
ATV Vertellingen
TV Oost Vertellingen

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...