nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Johan Goossens

Johan Goossens – Met mensen werken

“Op de werkvloer speelt zich alles af wat het leven te bieden heeft: rivaliteit, bedrog, liefde, gĂȘnante situaties en vriendschappen voor het leven. Daarom vond Johan het hoogtijd om zijn veelzijdige verleden van banen, baantjes en ronduit mislukte projecten eens uit te diepen.

Zo mocht hij als jonkheer in het Land van Ooit een zomer lang poffertjes ontdooien, gaf hij in een dorpje in Ghana rekenles aan kinderen die vooral honder hadden, en werd hij bij een reorganisatie op zijn mbo tussen neus en lippen door ontslagen tijdens een teamvergadering.

Met een scherp oog voor de humor en de dynamiek tussen mensen schetst hij een kleurrijk beeld van zijn loopbaan en het menselijk tekort.”

Verschijnt in januari 2022 bij Thomas Rap.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...