www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe comedyclub in Breda: Holy Moly

Op 7 juli opent de eerste comedyclub in de Torenstraat in Breda: Holy Moly.

Iedere woensdagavond komen hier stand-up comedians en andere gasten langs met één doel: de bezoeker laten lachen. Tijdens deze avonden vind je zowel grote als beginnende comedians op het podium. Het blijft altijd een verrassing wie je aantreft op de planken. Geen enkele avond is daarom hetzelfde.

De shows worden gegeven in de grote zaal, waar het restaurantgedeelte zit. Bezoekers van de comedyavond kunnen hun bezoek daarom ook combineren met een diner in het restaurant, maar de comedy club wordt geen restaurant dat af en toe omgebouwd wordt tot een comedy club

Per avond zullen er ongeveer 4 tot 5 comedians optreden, die allemaal een kort stand-up optreden geven van zo’n vijftien minuten. Tussendoor is er ook een pauze. In totaal zal een comedyavond zo’n anderhalf uur duren.

Meer info en tickets:
www.holymolybreda.nl

Categorie: Divers |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...