nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames Dit Was Het Nieuws

Het nieuwe seizoen van het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws wordt vanaf 2 september uitgezonden bij AVROTROS met 7 nieuwe afleveringen. Teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Patrick Laureij/Daniël Arends zullen onder leiding van presentator Harm Edens hun eigen kritische blijk werpen op de actualiteiten van de week er voor.

De opnames vinden plaats iedere woensdag, van 1 september t.e.m. 20 oktober. Volgende gasten zijn onder voorbehoud bevestigd: Youp van ‘t Hek, Paul de Leeuw, Niek Barendsen, Défano Holwijn, Sybrand Buma, Glen Faria, Lauren Verster, Anita Sara Nederlof, Linda Polman, Sarah Sylbing, Ester Gould en Sander de Kramer.

De opnames vinden – geheel coronaproof – plaats in Studio 5 Mediapark in Hilversum.

Kaarten kunnen worden besteld via:
www.ticketmaster.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...