nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

“Eigen kweek” krijgt spin-off: Chantal

De populaire Vlaamse komische tv-serie Eigen Kweek krijgt een spin-off: Chantal. De reeks zal gaan over hoofdpersonage Chantal Vantomme, een rol van Maaike Cafmeyer. Chantal is de politieagente die bevriend was met de familie Welvaert, waar het succesvolle “Eigen kweek” rond draaide, en die om aan hun geldproblemen te ontsnappen weed ging kweken.

In “Chantal” verhuist inspecteur Chantal Vantomme naar politiezone Spoorkin. Dat is de kleinste en meest westelijke politiezone van België, oftewel de “Far West” van Vlaanderen. Ze begint er een nieuw leven als coördinator van het wijkcommissariaat van Loveringem en komt als alleenstaande moeder terecht in een machowereld waar de schijnbare rust heel bedrieglijk blijkt. De verhalen zijn gebaseerd op misdaadverhalen uit West-Vlaanderen, al nemen de makers een loopje met de waarheid.

Naast Cafmeyer zijn er ook rollen weggelegd voor Dries Heyneman, Steven Mahieu, Piet De Praitere, Kurt Defranq en Wim Opbrouck.

“Chantal” zal vanaf het voorjaar 2022 te zien zijn op de Vlaamse zender Eén.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...